Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

caicai2017
14-06-2018 03:26:22

Amerika speelt misschien niet in de FIFA World Cup 2018, maar dat betekent niet dat het geen rol zal spelen in het evenement. Het is de nieuwste belemmering Nike Air Max 90 Damen voor Iran, omdat het team al als een van de zwakkere nieuwkomers in de wereld werd beschouwd Kop. Voor het laatst gecontroleerd, is het vrij moeilijk om zonder schoenen te voetballen. Iran heeft naar verluidt omgewoeld om een ??oplossing te vinden voor het abrupte verlies van hun schoenen. Sommige spelers hebben andere voetballers gevraagd om hun schoenen te Adidas NMD Dam lenen, terwijl anderen schoenen van vrienden of familie hebben geleend. Weer anderen hebben net besloten om hun eigen schoenen te Adidas Superstar Mujer kopen.

Het vinden van een vervangend paar schoenen lost helaas niet alles op voor het Iraanse team. Het is gebruikelijk dat sponsors meerdere opties bieden voor schoenen aan spelers, waarbij bepaalde schoenen beter zijn uitgerust om bepaalde weers- en veldomstandigheden aan te kunnen. Naar alle waarschijnlijkheid zal Iran niet zo'n luxe hebben voor het Adidas ZX 850 Mujer WK. Ongelooflijk genoeg zijn Iraanse functionarissen niet zo blij met de plotselinge terugtrekking van Nike.

"Spelers wennen aan hun sportuitrusting, Nike Air Presto Dames en het is niet juist om ze een week voor dergelijke belangrijke wedstrijden te veranderen," zei de coach van Iran, Carlos Queiroz.

Iraanse functionarissen hebben ook een onderzoek ingesteld bij de FIFA met het verzoek om zowel een goede uitleg als een mogelijke oplossing voor de beproeving. Het standpunt van president Donald Trump tegen Nike Air Huarache Dámské de nucleaire deal met Iran, in combinatie met het feit dat de Verenigde Staten niet waarneembaar aanwezig zijn op het WK dit jaar is het onwaarschijnlijk dat Nike plotseling schoenen aan Iran zal schenken.
"ONS. Sancties betekenen dat Nike, als een Amerikaans bedrijf, op dit moment geen schoenen kan leveren aan spelers in het Iraanse nationale team, "zei Nike Air Vapormax Damen Nike in een verklaring, via ESPN.
Interessant is dat Nike ook opmerkte dat de sancties al jaren van kracht waren.
"Sancties die van toepassing Nike Air Huarache Femme zijn op Nike zijn al vele jaren van toepassing en zijn bij wet afdwingbaar," voegde Nike eraan toe.
Het lijkt er nu zelfs op dat Amerika een van zijn rivalen uit het Midden-Oosten zal treffen, ondanks dat hij niet speelt.
Dat komt omdat het Amerikaanse sportkledingbedrijf Nike zijn steun aan het Iraanse nationale voetbalteam moest intrekken vanwege www.rotulosalbir.es sancties tegen Iran.
De impuls voor de terugtrekking van Nike is niet duidelijk, maar het besluit komt ongeveer een maand nadat de Trump-regering ervoor koos zich terug te trekken uit de nucleaire deal met Iran uit Iran en strengere sancties tegen Iran toepaste. Met of zonder schoenen, de opening van de Wereldbeker van Iran tegen Marokko op Vrijdag. Adidas ZX 700 Dámské Spanje en Portugal vervolledigen de rest van groep B.
Facebook heeft de verspreiding van onze verhalen in de nieuwsfeeds van onze lezers Adidas Superstar Dam sterk verminderd en is in plaats daarvan bezig met het promoten van reguliere mediabronnen. Wanneer u uw vrienden echter deelt, helpt u ons enorm om onze inhoud te verspreiden. Neem even de tijd e