Votre Forum

Vous n'ętes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

eugenehrhr@msgsafe.io
10-08-2018 11:08:22

http://www.soreshye.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x252/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18marnk129.jpg

Nike Air Max Plus Roze Billigt Online har vuxit upp och har sedan grävdat maskinkonstruktionen och brandliknande plastöverdrag för en Satin-konstruktion komplett med en större Swoosh på sidopanelen. Denna monokromatiska Crystal Blue refererar till den ursprungliga formen genom präglade detaljer och matchande invecklade sömmar. De många synliga luftbubblorna ger en futuristisk estetik till den benvita mellansolen medan en klassisk gummibotten gör den här färgen lätt att bära utanför gymmet.

Mjuka satinfärger för kvinnornas Nike Air Max Plus outlet online sverige fortsätter med ytterligare en färgväg i "Night Maroon". Den frodiga, mörka röda nyansen utmärker den klassiska 1998 Air Max-modellen med den feminina handen i en silkeslen textil övre, precis som de tidigare färgvägarna som ses tidigare i sommar. En ny egenskap som vi inte såg på de sista erbjudandenen är gummi gummi ytan nedanför, vilket komplimangerar rödbrun övre och benvita mellansolen ganska snyggt. Hitta den senaste "Satin" Air Max Plus som kommer nu hos utvalda Nike Sportswear-återförsäljare.

Nike Air Max Plus Wit Billigt Sverige får en raffinerad makeover bara för kvinnliga Air Max aficionados med en ny färgväg av "Satin" -konstruktionen på vägen till hösten. Fortsatt den satin-konstruerade överdelarna av den kult-klassiska Air Max-modellen från 1998 såg vi tidigare i sommar. Det här senaste utseendet har en vitvit (Light Bone) tonal övre med en segelmidsål och gummiyttersula för att hålla dem extra eleganta. Du kommer snart att kunna hämta den vita satin Air Max Plus hos utvalda Nike sportkläder.

Nike Air Max Plus Billigt rea har varit en go-to-livsstilsmodell på europeiska marknader i flera år, där den kallas Nike Air Max TN, och nu hittar den äntligen ett spår på den amerikanska marknaden tack vare ett antal unika utgåvor. Dessa två kommande "Summer Satin" -utbyten ersätter den traditionella nätbasen och syntetiska flamliknande överlägg med en monokromatisk satinkonstruktion för ett unikt nytt utseende. Finns i en Enamel Green färgväg och en märkligt lockande Plum Fog pastellfärgad skugga, tips av reflekterande 3M material land på spjutskyddet för en extra touch. Vilket par känner du? Fortsätt framåt för att få en bättre bild av den senaste Nike Sportswear sommarkollektionen nedan och veta att alla dessa satinlivsläpp kommer att träffa Nike SNKRS den 3 juni.

Nike Air Max Plus Rea SverigeSwimming Pool gräver den skyddande flamliknande buröverläggningen för en avtagbar atmosfär som fokuserar på ett helt unikt vattenmönster i en hypnotiserande nyans av aqua. En vit gradient leder slutligen till en grundläggande vit mellansula och yttersålkombination som avskärmer den synliga luften av sin brunn, synlighet och i stället molnar fönstren upp med en matt vit finish för att matcha.