Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-02-2018 03:36:29

baobaobo
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-02-2018
Messages: 3

nike Dames sale 2018

https://di2ponv0v5otw.cloudfront.net/posts/2018/02/04/5a77827346aa7c1cc9a66f31/m_5a7783b3077b97bf2d5eba9d.jpg

Geïnspireerd door nike Schoenen Stanford-atleten die getraind hebben door met blote voeten over de campusgolfbaan te rennen, heeft de Nike Free-lijn atleten over de hele wereld geholpen en getraind zoals de natuur het bedoeld heeft sinds 2004.

Omdat kennis nike Heren Schoenen van schoentechnologieën en ontwikkelingen op het gebied van de menselijke mechanica zich heeft ontwikkeld, heeft Nike Frees zich aangepast om u tot betere pasvorm en betere prestaties te brengen. Nu heeft Nike de hele lijn vernieuwd, de Frees verbeterd en hun meest natuurlijke loopervaring tot nu toe geleverd. Vertrouw ons, je zult niet teleurgesteld zijn.


Een andere nike Dames sale 2018 grote verandering met de FREE RN-lijn is hoe de zool van de schoen functioneert. De GRATIS RN Motion krijgt een stand-alone ontwerp en is het meest flexibele en uitgebreide platform van de FREE RN-schoenen. De voet van de tong en de wijder worden tijdens contact met de grond en het FREE RN Motion-platform is ontworpen om maximaal met deze beweging te werken. In dit opzicht is de FREE RN Motion de meest "GRATIS" schoen in de line-up en het dichtst bij blote voeten. Zo vervangt het de 3.0 Flyknit op een evolutionaire manier. En net als de 3.0 Flyknit heeft de GRATIS RN Motion een 4mm hielneusoffset en een Flyknit-bovenwerk.

In april zien nike free  flyknit we een nieuwe kijk op de populairste Nike Free-markt voor hardloopspeciaalzaken. De eerste grote verandering is de naam: gone is de Nike Free Run-naam, vervangen door een nieuwe naam die verduidelijkt waar de schoen zit in Nike's numerieke aanduiding van vrije modellen. De schoen staat nu bekend als de Nike Free 5.0+, wat betekent dat hij midden op Nike's schaal van 0-10 staat tussen blootsvoets lopen en hardlopen in een conventionele trainer.

http://www.winkelhao.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com