Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-03-2018 04:37:55

EssieStanley
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-03-2018
Messages: 3
Site web

Hender Schema Strips Back iconische adidas Originals silhouetten voor

adidas Originals werkt samen met Hender Scheme aan een onmisbare collectie die een eerbetoon is aan drie adidas slippers zwart iconische silhouetten: de Superstar, NMD R1 en de Micropacer. De sportieve silhouetten worden teruggetrokken en de schoenen worden opnieuw gemaakt in leren herhalingen. De stukken zijn gebaseerd op het evenwicht tussen de esthetiek van hedendaags design en ambachtelijke methoden en werkwijzen van Hender Scheme. Alle schoenen zijn handgemaakt in Tokio, vervaardigd in het kenmerkende gelooide leer van het label, evenals een nieuw geïntroduceerd kleurenpalet geïnspireerd op de iconische silhouetten van Three Stripes. De samenwerking omvat drie stijlen uit drie verschillende tijdperken van de illustere geschiedenis van adidas, en zal tijdloze klassiekers worden die je je hele leven lang zullen blijven.

adidas slippers originals sale Aangekomen in de maten US 5-11, valt de Hender Schema x adidas Originals lente / zomer 2018 collectie in de VS op 16 maart. Zie de lijst met onderstaande voorraadartiesten, en bekijk de opnieuw voorgestelde silhouetten hierboven.

Hors ligne

 

#2 20-03-2018 10:44:45

sanpiseth40
Membre
Date d'inscription: 13-03-2018
Messages: 58

Re: Hender Schema Strips Back iconische adidas Originals silhouetten voor

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSKwQkO69pqyolJunmrEmlXinjQgWFmIx8dE0PrtAL_tU5W7lAg
[JSPKK] JSPKK - Slow Music The first song of the jazz band, PJ, Nick, Papi, Kook, Kook. By the members of the band hand-to-mouth jspk.IF you interest its please see my link:ดูหนัง

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com