Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 18-05-2018 10:21:46

protest
Nouveau membre
Date d'inscription: 18-05-2018
Messages: 3

New Balance dameschoenen Comfortabel

https://static.highsnobiety.com/wp-content/uploads/2017/01/23211928/New-Balance-247-Review-16-320x213.jpg


De sneaker is New Balance schoenen Opruiming ontworpen om te passen in ""am to pm"", de New Balance 247 is veelzijdig en comfortabel. Dit moderne model is al sinds mensenheugenis aan het veranderen, en nu biedt New Balance een nieuwe aangepaste versie aan die speciaal is ontworpen voor de warmere maanden die voor ons liggen. De New Balance 247 ""Breathe Pack"" is verkrijgbaar in een reeks tinten en heeft een bovenwerk van neopreen en ademende, speciaal ontworpen mesh om je voeten koel te houden. Bovendien hebben ze ook hun kenmerkende sokachtige constructie, ""N"" -brandmerken op de zijpanelen en reflecterende accenten. Je kunt je favoriete colorway nu bij Sneakerhead kopen.

De sneaker heeft New Balance dameschoenen Nieuw een schoon, minimalistisch ontwerp met een mesh bovenwerk, REVLite tussenzool demping en een geïntegreerde neopreen sok. Zoals blijkt uit de bovenstaande lifestyle-shots, combineert de schoen moeiteloos vorm en functie, waardoor het een perfecte pasvorm is voor de constant bewegende urbanite.

Extra details zijn New Balance dameschoenen Comfortabel de laterale en tongnieuwe New Balance-branding en een hiellip voor gebruiksgemak. Colorways zijn er in zwart, grijs, koningsblauw en wit.


Als je nog New Balance 247 geen paar van deze kicks hebt uitgevoerd, wordt het tijd dat je het leven in de 247 ervaart.

http://www.kaischoenen.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com