Votre Forum

Vous n'ętes pas identifié.

#1 12-07-2018 04:22:17

vmtrojor1
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-07-2018
Messages: 1

skiljer sig från den obestridda Nigeria tröja

Men i semifinalen med en belgisk krig, låt omvärlden fann att även det franska laget detta försvar Zaoren upprepade gånger kritiserats i detta VM, men inte som "Maginotlinjen" är så lätt förstöras. Speciellt målvakt och försvarare Lori Umm Al Titi, kan man säga att de två män visade blinkar låt galliska tupp efter ett förflutit 12 år återigen bröt sig in i VM.

Efter att ha besegrat Belgien i 1: 0, vann Frankrike fyra matcher i denna VM. 6 matcher, 4 spel noll stängning, sådana data exakt när titeln moderlandet för 20 år sedan, som också ses som Frankrike är på väg att återvända till toppen av världen bådar gott för omvärlden, trots allt, och nu är de borta från att vinna, bara en sträcka på seger. Som kapten och målvakt, Lori, i dessa fyra matcher har uppenbarligen ett stort bidrag.

Vid tiden för det franska VM laget slutade sex matcher, stals i ansiktet av världsmästarna Argentina och Uruguay, två sydamerikanska jättar, som lagets sista försvarslinje, Lori var tvungen att spela vid en kritisk tidpunkt viktigt roll: Argentina strid, vi minns Muba Pei Yiqijuechen, men inte heller glömma de sista ögonblicken Lori på Macy önskan sköt för att binda leken fast i sina armar, och mot Uruguay, Lori Återigen och förlorade gudarna inte målet,  så det franska lagets seger var inte besvärligt.

Naturligtvis finns det missnöje ljud som Argentina laget i VM sjukdomskänsla, kvalificerade tack vare providential lycka, och även Uruguay sjunga hela vägen, men vid tiden för franska, låt Cavani frånvaro Suarez takes two to tango i straffområdet. Lori använde så småningom utmärkt prestanda för att försvåra dessa tvivel. Mot Belgien, Tottenham lagkamrat Gould sparka knepigt volley mot målet bort, men Luo Liwan besittning som målvakt räddar, låt detta manus, Belgiens ledande sköt uppnå en slutlig ordning franska fans skål.

Detta är Lori representant för Frankrike spelade i 103 matcher, vilket gjorde honom bunden tränare Didier Deschamps, näst efter Lilian Thuram, Thierry Henry, Marcel Desailly, Zinedine Zidane Nigeria tröja och Patrick Vieira, delad landslaget Laghistoriken är sjätte. I dessa data, förutom Lori, another sex spelare legat i topp sex, hör alla till det franska laget 98 gyllene generation, kan säga, lågmäld Lori, har i tysthet nått höjden av sina föregångare.

Från 2010 till 2018 har Lori varit på världscupet i tre på varandra följande termer som huvudmålvakten. I sina VM-minnen, både Sydafrika Sverige tröja franska lägret omfattande nedgång ensam, men också glädjen att bevittna en stigande stjärna församling Brasilien, och nu i Ryssland mer galliska kuk hela vägen Mengjin passionerad. För Lori lät han också fans och lagkamrater vittna om deras tillväxt.

Förutom den lätta prestationen i landslaget är Loris prestation i klubben lika anmärkningsvärt. Sedan 2012, gick Tottenham Hotspur försvarare sår mönster grop far dag mission alltid Lori plötsligt sprang in i skogen, det är därför Lori Premiership fans en gång kallade "den mest miserabla målvakten inte En av dem, men han kan alltid använda de olika gudarna för att rädda laget. Nu Spurs försvar har förbättrats avsevärt, och Lori staten också fortfarande stabil, i just avslutat 2017/2018 säsongen, Lori defensiva striderna framgång var 69,7%, det totala antalet sparar till 53, nått noll tätning streak 13 matcher Det är bara 2 spel mindre än Degea som vann Golden Glove Award.

Idag har Spurs förnyats och Lori till 2022, stabil pjäs låt Lori blev Spurs lägret oumbärlig figur i hans hjälp Spurs har tre säsonger i rad i den slutliga rankingen Rankas i de tre bästa.

Lori skiljer sig från den obestridda, den unge Umm Titi prestanda i detta VM, har retas fans som "Umm Titi total lag spelar ett slag till laget och sedan skicka ett scilloides" . Fluktuerande prestanda, så att han kunde aldrig helt erövra fans, men i går, ett krig med Belgien, så Umm Titi och slutligen själv inlösen.

Fortfarande under 25-åriga Umm Titi Frankrike och Kamerun har dubbelt medborgarskap, han anses ha en potentiell super Kamerun fotbollsförbundet har varit föremål för uppmärksamhet, men han valde att spela för det franska landslaget. I 2016 valdes Umtiti för första gången i landslaget och följde laget till EM. Den ryska världscupen är första gången Umtiti har deltagit i VM, men han har blivit en närvaro och kärlek http://www.billigafotbollstroja.club/images/2018worldcup/2018%20World%20Cup%20Sweden%20billiga%20fotbollstrojor%20home00%202017-2018.jpg till franska fans i denna VM.

När den första omgången gruppmatchen mot Australien, den första utställningsdebut i Umm Titi handboll i den 62: a minuten skickar punkts spelet,  så laget förlorade en svårvunna bly, en egen om inte i Australien i slutet av spelet när Jag är rädd att mötet med det franska laget kommer att sluta sluta i stagnation. Det är på grund av detta misstag, låt Umm Titi efter matchen ledde till en offentlig missnöjd med fansen, desto fler användare att hans bisarra handboll i straffområdet parodi bilden för att dunk bilder och smeknamnet honom till Maradona Guds hand är hyllning till Gud.

Men under de Frankrike barn tröja närmaste spel, Umm Titi och säkrar hemåt består av samma unge Guevara har blivit en stor garant för den franska backlinjen, gjorde enastående prestanda honom så småningom bort från skuggan av det första slaget misstag Kom ut och accepteras igen av fansen. I matchen mot Uruguay blev Uruguay Ryssland tröja Muba Pei ifrågaflopping upp och ner, otålig Suarez förbannar hela vägen bröt sig loss från sina lagkamrater rusade Mu Bapei vill sluta, denna gång som en klubb partner Wu Mudi När Tidy gick fram och försökte hålla Sovjetunionen och ständigt avskräckte det, löste han slutligen konflikten. Flytta hjärtevärmande, men också till Umm Titi cirkel efter matchen mycket pulver, hette fans' är ung, men vilken typ av spelare. "

Och i det avgörande slaget mot Belgien inledde Umtiti äntligen sitt eget utbrott. Han och Varans centrala försvarskombination har upprepade gånger spelat en viktig roll, vilket gör det möjligt för belgiska starka brott att tappa makten innan målet nås. Och hans rubrik blev bruten, blev inte bara det ultimata vapnet för det franska laget, men gjorde det också möjligt för honom att uppnå sitt mål att synda. Den kvällen, hans fantastiska prestanda, såg många människor i ett ögonblick för 20 år sedan, även i semifinalerna på Thurams parad.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com