Votre Forum

Vous n'ętes pas identifié.

#1 11-08-2018 03:21:00

vmtrojor9
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-08-2018
Messages: 2

Trafford tillbringade merparten Barcelona tröja

Det finns  några bättre sätt att lösa en månad negativitet än ett mål efter tre minuter Barcelona barn tröja http://www.fotbolltrojor.se/images/18clubfoot/40979_1894_800X650.jpg och en seger för att starta din säsong.

Jose Mourinho och Manchester United har båda i sin öppnare mot Leicester på Old Trafford och i minst en vecka kommer stormmoln runt Old Trafford att lyfta.

Det har varit en hård förevändning - Mourinhos ord - och han har förutsagt en "svår" kampanj för sitt lag efter övergångsgränsen kom och gick på torsdag med inga nya ankomster att lägga till till Fred, Diogo Dalot och Lee Grant.

Men för de 90 minuterna var 74.439 fansen på stadion  påminde  om att detta fortfarande är en mycket bra grupp.

Captain for the night Paul Pogba, tillbaka till klubben som VM-vinnare, gjorde ett tidigt straff efter att Daniel Amartey hanterat ett skott från Alexis Sanchez - en annan utspelare i detta lag - efter bara 77 sekunder.

Eric Bailly satte in den typ av prestation Juventus tröja som fick dig att undra varför Mourinho var så desperat att underteckna en annan centerback i första hand. Andreas Pereira, den bästa spelaren under USAs turné, var lugn och sammansatt i nummer 6-rollen på sin fulla Premier League-debut.

Även Luke Shaw, kritiserat mer än de flesta av hans chef under de senaste två åren, kom in på lagen och gjorde sitt första högsta mål sju minuter från tiden för att leda till en animerad firande från Mourinho och slå upp poängen.

Utan sitt sena mål hade Leicester mycket av bollen men bara två riktiga chanser, från James Maddison och Kelechi Iheanacho Barcelona tröja på båda sidor av halvtid, och båda sparades av David De Gea. Han ser ut att vara över hans oroliga VM redan. Även Jamie Vardys sedvanliga mål mot de sex största, djupt i stopptiden, kunde inte dämpa optimismen. Efter en sommar varningar från Mourinho var det okej på natten.

Bara 26 dagar efter att ha lyftat VM i Moskva, pressades Paul Pogba tillbaka till handling. Det kan ha varit för att han tränat så bra under de fyra dagarna sedan han återvände till Carrington att Mourinho inte kunde lämna honom.

Det kan ha varit på grund av skador på Nemanja Matic och Ander Herrera. Oavsett orsaken tog fransmannen sin chans att visa att hans bästa prestanda inte är begränsad till Ryssland.

Det var viktigt att i slutet av en vecka som har sett historier om Pogbas olycka på Old Trafford, blev han känd som kapten mot Leicester. Han har gjort det förut - det var hans åttonde gång sedan han återvände från Juventus 2016 - men ingen av dem kände sig så bra som den här. Det var kanske en trosuppvisning av Mourinho, som har varit kritisk till mittfältaren i sommar.

Om så var fallet betalade Pogba tillbaka sin chef inom tre minuter - först flickar en raking 30-yard passera ut till Matteo Darmian till höger och sedan tippa upp för att krossa ett straff över Kasper Schmeichel. Run-up såg komisk ut, men målen var allt annat än.

Det var fortfarande det udda ögonblicket som frustrerades Mourinho. Ibland var han skyldig att låta Leicester löpare försvinna bakom honom och, en eller två gånger, förlorade bollen på kanten av hans låda. Ändå var det en skärm för att föreslå att detta kunde vara hans säsong på samma sätt som han lämnade sitt mark på VM.

Paul Pogba blockerade uteljudet för att göra målaren och kaptenen Man United till en säsongsöppnande seger. Foto av Nick Potts / PA Bilder via Getty Images

Leicester fansen i hörnet av Old Trafford tillbringade merparten av nattens sång "Mästare i England, senare än du" på Förenta supporterna. De kommer att leva ut den 2015-16 säsongen under en livstid och med rätta. Och medan många som gjorde resan till Manchester på en fredagskväll, kommer att acceptera att det förmodligen aldrig Liverpool barn tröja kommer att hända igen, det har återställt förväntningarna på King Power Stadium. Att vinna titeln är inte målet, men avsluta 17: e och undvika droppen ska inte heller vara. Det är en ny era.

Det titelvinnande laget har allt utom brutit upp och i deras plats är spelare som den 21-årige Maddison, undertecknad för Ŗ 20 miljoner från Norwich på sommaren. Han såg del på sin Premier League-debut. Leicester har nu inte vunnit ett Premier League-spel på Old Trafford sedan februari 1998 och har inte startat en toppflygningskampanj med en bortgångsspel sedan han slog Aston Villa 1933.

Deras säsong kommer inte att definieras genom att förlora på Old Trafford i augusti, men det var nog här för att föreslå att de skulle sikta på att vara bäst av resten bakom de sex bästa i United, Manchester City, Liverpool, Tottenham, Chelsea och Arsenal. En förbättring på förra säsongens nionde plats, och kanske en plats i Europa, skulle vara framgångsrik.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com