Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-10-2018 09:02:31

daadsds
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-10-2018
Messages: 2

Adidas Originals Gazelle Goedkoopste

Samen metAdidas Originals Gazelle Winkels nederland opnieuw, UK sneaker retailer size? presenteert nog een exclusieve release van een adidas-klassieker met een goed oog voor kwaliteit en geschiedenis. Deze tijdsduur? kiest ervoor om te werken aan de Gazelle, die wordt aangeboden in zijn nieuwe met Gore-Tex gevoerde constructie voor de winter. grootte? herinnert aan een van de meest geliefde thema's van adidas door de jaren heen, de 'City Series', voor een Londense editie van de Gazelle Gore-Tex in de traditionele zwarte en rode kleurenschema gebouwd in premium rood varkenslederen suede, zwart leer en een gom buitenzool.

Nadat Adidas dit jaar al een groot aantal nieuwe kleurstellingen heeft uitgebracht, introduceert het een nieuwe look in hun iconische Adidas Originals Gazelle Goedkope echtecollectie. Retailers grijpen in december is het adidas Gazelle "Color Stripe" -pakket in zwart-witte kleurstellingen. Naast een volledig lederen buitenkant met een onderkant van het gom, zijn de sneakers versierd met cyaan, roze en gele strepen om een ​​beetje smaak aan je winteroutfits toe te voegen.

Adidas Originals Gazelle Groothandel gaat op weg naar Rusland voor de volgende editie van hun "City" -pakketten, met twee premium Gore-Tex geïsoleerde versies van de Gazelle. De Gazelle is gemaakt in kleur voor St. Petersburg en Moskva (Moskou) en krijgt een premium leren bovenwerk in kleur naar elk van de Russische steden, terwijl de naam van de stad is gestempeld in goudfolie in zowel Engelse als Russische tekens op tegenovergestelde voeten. En vanwege de ijskoude temperaturen waar Rusland bekend om staat, zorgt adidas Originals ervoor dat elk zijn voeten warm en droog kan houden met Gore-Tex-bescherming.

Sinds we deze zomer de triomfantelijke terugkeer van de Adidas Originals Gazelle Goedkoopste hebben gezien, is elke versie in suede gebouwd. Dat valt op het punt om dit najaar te veranderen, want de vernieuwde Gazelle die is ontworpen om aan het begin van de jaren negentig te komen, komt in deze onopvallende volledig zwarte leren look. De vermoorde Gazelle heeft niets dan zwart leer en rubber van boven naar beneden, behalve een vleugje goudfolie voor de Gazelle-branding aan elke zijkant.

De triomfantelijke terugkeer van de Adidas Originals Gazelle Bestellen goedkoop deze zomer gaat verder met een speciale editie van het "Ostrich Pack". Voor dit nieuwste duo van de vernieuwde Gazelle die we al hebben gezien in een breed scala aan suede kleurstellingen, is het iconische model voorzien van een subtiele aanraking van gestructureerd struisvogelleer voor alleen de strepen van de mediale kant, terwijl de laterale strepen zijn gemaakt van zacht tonaal leer om passend bij het zwarte of goudgele suède.

Je kunt de details bekijken op www.schoenenplace.com

https://www.schoenenplace.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/300x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/W/N/WNO0440.jpg

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com