Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-10-2018 05:18:58

sweyge@yandex.com
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-10-2018
Messages: 1

Nike Air Max 98 Schoenen Goedkoop

Nike Sportswear viert de verjaardag van de Nike Air Max 98 Schoenen Goedkoop met een gloednieuw AOP (All Over Print) -pakket. Het pakket bevat twee aanbiedingen met fractal- en camouflageprints. Een komt gekleed in het wit / Team Orange-Black en de andere in een "Camo" Khaki / Team Orange-Medium Olive tint. Beide zijn gemarkeerd met Team Orange Nike Swoosh-logo's in Geel. Een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool completeren het ontwerp.

De viering van de Nike Air Max 98 Dames Bestel Online gaat door en nu zal het silhouet binnenkort worden uitgebracht in een "Solar Red" colorway voor de dames. Gekleed in een wit, Solar Red, Dust and Reflect Silver kleurenschema. De retro runner is voorzien van een wit en zwart bovenwerk, geaccentueerd met levendige Solar Red accenten. Het ontwerp is afgewerkt met Reflective Silver-afwerking, een Air Max-eenheid over de hele lengte in rode en zwarte rubberen buitenzool.

Nike Air Max 98 Heren Bestellen is misschien wel het meest vooraanstaande Air Max-silhouet van het moment, aangezien een overvloed aan unieke kleurstellingen, waarvan er vele alleen voor dames zijn, in de afgelopen weken zijn uitgebracht. Deze week zal er weer een ander kleurenschema verschijnen in de gelederen van exclusieve releases voor de dames, zoals de "Radiant Emerald", een zeil / blauw / zwarte iteratie van de klassieke schoen is ingesteld om te laten vallen.

Begin april hebben we je een Nike Air Max 98 Lage Prijs laten zien, die voornamelijk gekleed was in Wolf en Dark Grey met rode vlekken gemengd voor contrast. Nu heeft het Swoosh-merk een zeer vergelijkbare iteratie waarbij gebruik wordt gemaakt van wit, stof en reflecterend zilver op de overgrote meerderheid van zijn bovendeel, waarbij hij Solar Red oproept voor flare. Rood zal de aandacht van de consument vestigen op de Nike en Air-branding, evenals de veterlijnen en de Air Max-eenheid die dit silhouet leent van zijn Air Max 97-voorganger.

Nike Air Max 98 Kopen Met de lente die ooit zo langzaam in de zomer verschuift, is een seizoensgebonden "Barely Rose" de naam van het spel voor Nike als het gaat om de Air Max-lijn voor vrouwen. Een colorway die ook in de afgelopen weken op de Air Max 270 en Air Max 1 is gebruikt, de behandeling "Barely Rose" siert een Air Max 98 die op 10 mei wordt uitgebracht. Deze seizoensgebonden damessneaker heeft een zacht rose bovenwerk met witte en reflecterende zilveren accenten en is afgerond met een witte tussenzool, een roze Air Max-dempingsunit en een klassieke zwarte buitenzool.

Je kunt de details bekijken op www.breakerun.com

http://www.breakerun.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18mynk692.jpg

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com