Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-11-2018 08:54:27

guuger
Nouveau membre
Date d'inscription: 09-11-2018
Messages: 1

Nike Air Max 270 Bestellen

Nike Air Max 270 Discountsilhouet heeft zichzelf dit jaar gecementeerd als een van de belangrijkste releases voor de Swoosh omdat het ongelooflijk veel aandacht heeft gekregen voor een gloednieuw silhouet. Het is de eerste Air Max-sneaker die speciaal is ontworpen voor gebruik in lifestyle. Hij heeft de grootste hielbel in de geschiedenis van het merk die een vat is geworden voor de uitdrukking van de sneaker. Gemeten op 32 mm is de semi-doorschijnende eenheid zowel het brandpunt geworden voor bepaalde selecties als een element van contrast voor anderen.

Nadat Nike kennis had genomen van de populariteit van zijn nieuwe Nike Air Max 270 Kortinsilhouet, was het een logische stap om een ​​bovenlaag met Flyknit-infuus toe te voegen. De volgende voor deze bijgewerkte versie van het nieuwste lid van de Air Max-familie is een exclusieve "Iglo" colorway voor dames. White en Igloo delen de verantwoordelijkheden voor dit specifieke ontwerp, omdat ze elk ongeveer de helft van hun kleurenschema compenseren, terwijl de semi-doorschijnende hieleenheid de lichtblauwe kleur aanneemt.

Nike Air Max 270 order, een van de populairste nieuwe silhouetten van Swoosh van 2018, arriveert binnenkort in een cleane women's only colorway die essentieel is voor de lente. Deze nieuwe AirMax 270 heeft een volledig tonale witte bovenkant en een witte tussenzool, met contrast geleverd door een zilveren variant van de grote, heldere hiel Air Max-bubbel waar de Nike 270 beroemd om is geworden. Als u op zoek bent naar een rechttoe rechtaan Air Max 270 voor de zomer,

DeNike Air Max 270 Bestellenis een van de populairste nieuwe silhouetten van Nike en nu kunt u voor het eerst uw eigen persoonlijke esthetiek toevoegen aan NIKEiD. Aangeboden met 4 Air Max daggerichte afbeeldingen van all-over prints tot kleine hits met als titel "airmojis" die op de boven- of airbag van de schoen kunnen worden geplaatst en een overvloed aan kleuren van zwart tot Perzisch violet tot zonnerood en daarbuiten.

Nike brengt eindelijk deze twee populaire Nike Air Max 270 Cheap onlinestijlen uit, geïnspireerd door de originele kleuren van de Air 180 en Air Max 93, de twee schoenen die dit ontwerp inspireerden .. Deze frisse iteraties komen gekleed in zowel een mannen exclusieve "Dusty Cactus" en een Exclusieve "Ultramarijn" colorway van vrouwen, met enkele duidelijke ontwerpelementen van de eerder genoemde klassieke modellen. Als een van de eerste exclusieve voorbeelden van Air Max 270, hebben deze "OG" -stijlen in kleur de interesse van sneakerheads wereldwijd gewekt.

Je kunt de details bekijken op www.willtrval.com

http://www.willtrval.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/270x348/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/n/bn672.jpg

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com