Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 30-11-2018 08:05:35

herbertsanford77
Nouveau membre
Date d'inscription: 30-11-2018
Messages: 1

nike hyperadapt 1.0 kopen

http://www.writingpostmasters.com/images/large/WritingpostMasters/Nike%20Sneaker%201474%20Nike%20Air%20Berwuda%20PRM%20Sneaker%20With%20Yellow%20Men%20Shoes%20Nike%20Shoes%20L34O6890_5_LRG.jpg

Dat het nike hyperadapt 1.0 kopen uiterlijk een schijnbaar geïsoleerde gebeurtenis was, verwart ons niet, omdat de Nike Air Berwuda veel meer is dan alleen een oude sneaker uit 1979. En geloof dat er sinds die tijd veel is gebeurd, toen Nike niet Nike was maar Blue Ribbon Sport en onze sneaker heetten de Air Bermuda. Ja, je leest het goed: Bermuda en niet Berwuda.

Nu is nike dunk sky high het schema van het combineren van hardloopschoenen bekend en gebruikelijk, maar wat we ons niet hadden gerealiseerd, was dat de mix van elementen niet altijd zo duidelijk was. En het is in die context dat de Nike Air Berwuda moet worden geëvalueerd, als de pionier in de constructie van een bovenwerk van nylon, ademend gaas en suède, waaraan de wafer-achtige zool is toegevoegd. Het was zowel een pionier als de veters in een zigzagstand waardoor het aanpasbaar was aan elke voet.

Nike-Bermuda nike schoenen blauw heren Na ons opnieuw in 2013 en 2014 hebben we genoten van de Nike Air Berwuda, met het bijgewerkte silhouet, volledig trouw aan het origineel, maar met de relevante innovaties in de structuur van het bovenwerk en vooral in de tussenzool. De meest voor de hand liggende innovaties zijn de lay-out van de materialen aan de bovenkant en de retro-look, waarnaar gezocht wordt en die in feite kenmerkend zijn voor dit model. Zeer vergelijkbaar met andere retro-loopstijlen, zoals de Nike Internationalist, bewijst zijn identificerende componenten, hoewel in recente versies van de afgelopen jaren is geëxperimenteerd met de colorway en materialen, met behoud van de ademende mesh-teen, een zeer zichtbaar element.

Slechts nike berwuda premium een maand geleden verscheen een zeer vergelijkbaar model als het origineel met een blauwe en zwarte colorway, en op deze manier zijn er nog drie andere Nike Air Berwuda-modellen te koop die getrouw zijn aan de originele lay-out van de materialen. Naast het deel van de teen, dat opvalt in vergelijking met de rest van de schoen vanwege het contrast in texturen, is het middengedeelte weer helder met nylon en de bovenste veters en de hak zijn mat suède.

https://www.footstijl.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com