Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 06-12-2018 09:37:51

florine38
Nouveau membre
Date d'inscription: 06-12-2018
Messages: 3

nike air span ii dames

https://i.ebayimg.com/images/g/4NkAAOSwE0JY8mPS/s-l640.jpg


De nike air span ii dames eerste Nike basketbalschoen die de Swoosh draagt, de Blazer, is ontworpen voor een onmiddellijke dominante impact op de baan. Halverwege de jaren tachtig, een decennium na zijn debuut, was de sneaker volledig omarmd door de skate-cultuur, waarbij de sneaker met hoge enkel en de volledige voetsteun de perfecte blauwdruk waren voor de nieuwe luchtdynamiek van het skateboard.

In 2017 nike vapor street flyknit werkte OFF-WHITE-ontwerper Virgil Abloh samen met Nike om 10 sneakers te creëren die zijn verwerkt in de ideeën van Abloh. Nagesynchroniseerd met ""de TEN"", elk silhouet werd herwerkt en kreeg een gedeconstrueerd uiterlijk. Met misplaatste Nike swooshes, kenmerkende OFF-WHITE annotaties en vintage tongen toegevoegd, kon dit schoeisel zich onderscheiden van de huidige look.

Een nike blazer mid vintage van de modellen die onderdeel waren van ""the TEN"" was de Nike Blazer Mid. Met een mix van Black, White en Mousseline op de bovenkant, is de opvallende esthetiek de oversized zwarte swoosh aan de mediale kant van de schoen.

Bijna nike schoenen heren zwart een jaar later hebben Nike en Virgil Abloh 2.0-versies van de oorspronkelijke 10 uitgebracht en een paar modellen met deze behandeling hebben twee kleuren uitgebracht, zoals de Nike Zoom Fly Mercuial Flyknit en de Nike Air Presto. Naast deze behandeling is de Nike Blazer Mid. Beide kleuren, die lijken op de esthetiek van het origineel, verschillen door gebruik te maken van zowel zwart en wit als Canvas, Total Orange en Vanilla.

https://www.footstijl.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com