Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-12-2018 06:32:57

Anthonie
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-12-2018
Messages: 3

salomon speedcross 4 billig

S-Lab Speed bruker en varierende teknologi for å gi den beste passformen mulig, og støtter foten salomon fjellsko herre mediterranean sea støtte og komfort. Ekstern Sensifit-teknologi er melded mediterranean sea det øvre - The top system designet for å arbeide med låsesystemet with regard to å holde foten af m?rket midtsålen til lacingen -- noe som gir durante stabil, presis, tettsittende passform. Støpt inn i skoen og bundet med øvre for å redusere komponenter, overflødig masse og vekt, samtidig som du forbedrer komforten på stien.

Sammen med Sesifit-designen arbeider living room salomon speedcross herre interne strukturen til S-Lab Speed med Salomon's Endofit-teknologi. Eksklusivt til Salomon, Endofit er en indre ermet design som klemmer forfoten og forbedrer tilbakemelding samt fotinnpakning. - Gir deg større støtte gjennom hele løpet. En av hun endelige komponentene til skoens presisjonspasseteknologi, er det enkle og brukervennlige hurtigblondersystemet.

Quicklace er en enkelt Kevlar-streng matet gjennom friksjonsfrie eyelets. Når du trekker, salomon speedcross 4 billig lukkes blonder jevnt for ofte rimeligere passform, noe som gir presisjonsjustering og sikker låsing. Ferdig med en lomme lomme for å rydde bort noe overskudd och kan komme i veien. Salomon Lab er durante prosess for å lage dedikerte produkter for å møte de individuelle passformene og deres ytelsesbehov. Idrettsutøvere og designere jobber sammen gjennom hvert trinn we prosessen, fordi en millimeter eller et gram emergeny room til slutt forskjellen mellom gull og sølv.

EnergyCell + er en høy-rebound samtidig som det gir betydelig dyping og holdbarhet. Denne mellomsåleforbindelsen fungerer mediterranean sea en Dual Density salomon speedcross pro 2 dame som gir overlegen demping, stabilitet og bevegelseskontroll. Disse to teknologiene kombinert mediterranean sea det avanserte chassiset och er plassert mellom yttersålen og mellomsålen, maksimerer bevegelseskontroll, energiledelse og trykkbeskyttelse, samt tilbyr en effektiv, stabil og responsiv tur.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com