Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 22-03-2019 09:14:15

9gn5hm06
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-03-2019
Messages: 3

New Balance 247 Classic Navy With Red

https://cdn5.kicksonfire.com/wp-content/uploads/2017/09/New-Balance-247-10.jpg


De volgende stap voor de New Balance Schoenen Dames is deze heldere colorway uit de Bourgogne, die een plekje in je najaarsneakerrotatie zou moeten rechtvaardigen. De New Balance 247 is vervaardigd uit een bovenwerk van suède van Bourgondië en heeft een neopreen voering om het comfort van de schoen te evenaren. Extra functies zijn onder meer de geperforeerde details op de teen, de kenmerkende "N" -markering in reliëf op het zijpaneel en de witte REVlite-zool die hieronder is geplaatst.


New Balance Schoenen Sale presenteert de maand september en biedt drie gloednieuwe kleurstellingen van de New Balance 247 in de kleuren Brown, Green / Black en Gray / Plum. Elke schoen is gebouwd met een aangepast mesh-bovenwerk met tonale synthetische overlays en een contrasterend "N" -logo detaillering, nylon singel hiellipjes en premium zacht leer op het midden, lezen en de tong. Andere details zijn onder andere tonale veters, REVlite-tussenzolen en buitenzolen van massief rubber.


New Balance Schoenen Zwart breidt hun 247-collectie uit met de exclusieve uitlevering van een andere vrouw. Deze keer krijgt het geheel nieuwe silhouet een gestroomlijnde make-over die is gemaakt in een mix van leer en mesh. Hoogtepunt van de release is het kiezelpaneel dat over het midden van de voet en de hiel loopt. Andere details zijn een lederen bekleding op de enkelrand en geperforeerde details op de teenendoos. Het ontwerp is afgewerkt met bronzen accenten aan de tussenzool en het oogje bovenaan.


Voortzetting van hun jarenlange merksamenwerking, Stance en New Balance 247 Classic Navy With Red terug dit komende dit weekend met een ander project dat de New Balance 247 front en center zet. Vandaag bekijken we de Stance x New Balance 247 All Day All Night Pack die wordt gecombineerd met de coördinatie van de atletische tabsokken van Stance. De samenwerking is geïnspireerd door de moderne consument en hun 24-uurs lifestyle. Het Stance x New Balance 247 All Day All Night-pakket biedt twee stijlen - één voor dag en één voor nacht - ontworpen met veelzijdigheid van slijtage en tijdgeschikte activiteiten in gedachten.


https://www.schoenenwho.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com