Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 05-03-2020 10:48:59

z038hp1q
Nouveau membre
Date d'inscription: 05-03-2020
Messages: 2

Nike Air Max Plus Wolf Grey

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2019/12/Nike-Air-Max-Plus-Grey-Reflective-CU3454-002-Release-Date.jpg


Denne Skor Nike Svart er konstrueret ud af den traditionelle maskeoverdel og er dækket i en tiltalende mørk nuance af olivengrøn med underskriften af ​​plastikoverlejringer i samme grønskygge. En skinnende plastik tåkappe, læderdetaljer på tungen og hælen, hvid detalje på tåen, Swoosh og “AIR” branding, en pop af 3M på hælene, og en matchende oliven gummi mellemsål og en sort gummi ydersål i huden ud for udseendet .


Skor Nike Running fortsætter med at udvide sin Air Max Plus lineup inden årets afslutning med en kommende "Olive" iteration. Dette tilbud af Nike Air Max Plus har en overdel af olivennet med matchende plastoverlejringer, læder-beskyttelsesskærme, tunger og hæle. En plastik tåkappe med en hvid mini Swoosh på siderne, en ekstra "AIR" branding på den laterale ankel afsluttet med 3M reflekterende detaljer på hælene.


Den klassiske Skor Nike Guld model, der er udstyret med en ny dekonstrueret overdel, der i det væsentlige er vendt indefra og ud, er dækket af Total Orange i hele den øvre del, inklusive Swoosh-branding på sidepanelerne og signaturoverlejringer. En tonal læder mudguard, Nike og TN mærke på tungen og hælen i grå og en matgrå gummi mellemsål og ydersål.


Denne gang har den seneste Nike Air Max Plus Wolf Grey iteration fået en sort teknisk øvre base med accenter af et sort / rødt gradient TPU-bur, mini Swooshes og kontrast grosgrain-øje. Yderligere brandingdetaljer findes i form af “TN Air” -mærke på det bageste nubuckpanel, Nike-badges ved tungen og trykte indlægssåler. Afrundingen af ​​skoens design er en læder-beskyttelsesbeskyttelse, TPU-tåkappe og en luftassisteret sort mellemsål parret med en rød torsionsplade og matchende gummi ydersål.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com