Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-03-2020 10:35:30

p30ri9gd
Nouveau membre
Date d'inscription: 20-03-2020
Messages: 1

Nike Air Max2 Light Midnight Navy

https://fastsole.co.uk/wp-content/uploads/2019/09/Nike-Air-Max-2-Light-Navy-White-CK0848-100-on-foot-01.jpg


Nike Skor Gul introduceres i en monokromatisk ”grå” farve for sin seneste iteration denne sæson. Tonaltemaet er floneret med en tekstil- og ruskindskonstruktion, der er detaljeret med silhuettens underskrevne taggete layout, og det fremhæves også med grønne accenter, der findes på de mærkede områder, samt ydersålen af ​​gummi. Endelig grå Swooshes på de ydre sidepaneler, en hvid mellemsål og matchende snørebånd på toppen af ​​det rene design.


'90 -era Nike Skor Dam Rosa gjorde officielt sit forventede tilbagevenden til detailhandlere tidligere i år og omfattede et specielt samarbejde med Atmos. I modsætning til sin farverige forgænger består denne patchwork-overdel af mørkere paneler inspireret af vintage Nike-tøj, der er kombineret med iøjnefaldende Swoosh og branding i hele skoens helhed. Afhæng af udseendet er en kontrast hvid mellemsål sammen med en rød luftboble og en sort ydersål.


I sommermånederne er Nike Skor Nye Modeller klar til at frigive to splinternye farverige Air Max2 Light farveindstillinger. Den ene kommer klædt i Dark Obsidian / Sail-Racer Blue, mens den anden sporter et Habanero Red / Armory Navy-Radiant Emerald-farveskema. Begge er indbygget i en blanding af syntetisk læder og mesh med tagget paneler og reflekterende hælemblemer.


Nike er nu klar til at frigøre en klassisk sort / hvid iteration af deres Nike Air Max2 Light Midnight Navy silhuet med en lille pop farve. Dette tilbud har en ren hvid maskeoverdel med hvid, der fortsætter på læderetåoverlejringen og mellemsålen. Sort bruges på læderoverlejringer, snørebånd, tunger og ydersål afsluttet med lyserøde accenter på Swoosh-logoerne, indvendige tunger og indersål.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com