Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 22-12-2015 04:18:41

gewrosdw
Nouveau membre
Date d'inscription: 22-12-2015
Messages: 4
Site web

Nike Air Max zorgt voor een levendige uitstraling

Kan niet genoeg van de Nike Air Max 1 krijgen? Bent u feenin 'voor een andere colorway? Als u ja antwoordde op een van deze vragen, neem een ​​kijkje op deze "Rustig" colorway van de Nike Air Max Flyknit. De Nike Air Max Flyknit "Tranquil" komt in een Flyknit bovenste gemaakt van wat lijkt op blauwe en groene tinten zijn. De kleurrijke bovenste is mooi gecompenseerd door de zwarte vinden op de Nike Swoosh, veters, tabblad hiel, voering en de bovenste helft van de tussenzool. Beneden laag vindt u de heldere volle lengte 360 ​​zool die het uiterlijk van de schoen compleet te vinden. Hoewel het niet te gebruiken veel kleuren op de bovenste, de "Tranquil" colorway beheert nog steeds een levendige look voor zichzelf te creëren. De Nike Air Max 95 "Greedy" zal worden gebouwd na de OG normen, dat is een full suede en mesh bouw gedaan in een reeks van thema's aan de mediale zijde en de zijkant van elke schoen. De linker sneaker combineert "Veiligheid Oranje" en "Aqua / Druif" tonen, terwijl het juiste paar neemt "Neon Yellow" en "Red Hot" tinten.

Zaterdag zullen we het debuut van de Nike Air Max 1 Dames te zien, maar voor die tijd we moeten nog één meer colorway release van de LeBron 12. Technisch gezien is het een hybride LeBron 12, maar een mooi toch zien. LeBron werd gespot dit exact dezelfde schoen eerder dit jaar tijdens een bezoek aan Nike hoofdkantoor in Beaverton, Oregon. De sneaker is in wezen een LeBron 12 Low met functies en eigenschappen gemengd in de Air Max 95 die viert zijn 20ste verjaardag dit jaar. Deze fusie Nike sneaker wordt geleverd in een kleurencombinatie van zwart, Total oranje, wit en Dark Charcoal. De Nike Air Max Thea Joli zal komt gekleed in een midnght marine leren bovenkant tijdens de vergadering op de top van een geheel witte tussenzool. De kenmerkende eigenschap van de de Nike Air Max Thea Joli houdt is de grote ventilatieopeningen op de toebox en middenvoet van de sneaker, waardoor het een unieke look en feel.

Met al een reeks van variaties beschikbaar dit seizoen vanwege haar 25-jarig bestaan, de Nike Air Max 1 Heren Essentiele wordt nu gepresenteerd in een andere aansprekende colorway van Dark Grey / Sunset Glow. Officieel genoteerd als een vrouwen-aanbod, is de veelzijdige palet geïmplementeerd in haar premium samenstelling van gaas, suède en leer. In het bijzonder, Dark Grey heeft betrekking op de bovenste, terwijl de contrasterende zwarte wordt aangebracht op het spatbord, achter branding en zool. Algehele colorway van de sneaker is doorspekt met Sunset Glow accenten, die prominent op de Nike-logo zijn, oogjes en zichtbare Air Max bubble-eenheid. Deze Air Max 95 ziet een handvol OG kleurstellingen alles gecombineerd in één van de sneaker die u hierboven ziet maken. De linker schoen mengt "Veiligheid Oranje" en "Aqua / Druif" tonen, terwijl het juiste paar neemt "Neon Yellow" en "Red Hot" tinten. Handtekening reflecterende accenten aanwezig zijn samen met een black-out tussenzool om vuil te maskeren. Als een knipoog naar de opdrachtgever, is het paar verpakt in een-OG geïnspireerde doos.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com