Votre Forum

Vous n'ętes pas identifié.

#1 12-08-2017 08:25:39

sdgdfgoo
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-08-2017
Messages: 2

adidas superstar 80s metal toe f

http://static.highsnobiety.com/wp-content/uploads/2016/01/10231250/adidas-superstar-80s-dlx-0.jpg

Superstar adidas superstar 80s pk 80-talet har en slank färg med snygg skinn på 3-Stripe och Heel-panelen och är klar med Consortiums varumärkes underskriftvävda tungflik.

Vårt adidas superstar 80s svarte samarbete med Adidas Originals på exklusiv produkt har alltid varit inriktat på att producera högsta möjliga produkt. Stor uppmärksamhet ägnas åt att välja de finaste material som verkligen ger rätt till de ursprungliga stilar, speciellt om vi arbetar på en produkt med historisk relevans. För vår senaste storlek? Exklusivt släpp med Adidas Originals Vi har omarbetat 2 färger i Superstar 80s läder.

Vår adidas superstar 80s metal toe första fördjupning i Superstar's värld är en parning som fokuserar på materialval över brash colourways. Varje alternativ är inslaget i ett premiumtruvat läder som ställer höga riktmärken för resten av skapandet. Nubuck träffar sitter på klacken och sidostrimlarna, och en lasergraverad skovelförsegling etsas i läderens tunga.

Med sin adidas superstar 80s vit släta topp av Nubuck får Superstar 80 ett färgslag med artighet av ormhud som färgas på 3-Stripe-panelen och hälen och slutar med signaturen av Consortium-varumärket tungvevat tunga.

http://www.skortmall.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com