Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 12-08-2017 10:42:07

dccAlvin9
Nouveau membre
Date d'inscription: 12-08-2017
Messages: 2

Nike Cortez Obsidian Zwart Bestellen nederland goedkoop

http://www.chapterun.nl/media/catalog/product/cache/1/small_image/175x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/o/c/octnkwmns-520.jpg

Nike heeft het klassieke Nike Cortez Obsidian Zwart Bestellen nederland goedkoop-silhouet genomen en dit jaar een beetje een facelift gegeven. We hebben de afgelopen maanden verschillende verschillen gezien van de schoenuitgifte en nu hebben we nog een kijkje. Deze versie van de schoen gaat de traditionele route en komt in een Gym Red / White make-up.Nike begint af te beelden van wat we kunnen verwachten van het merk deze herfst. Naast we hebben afbeeldingen van de Nike Cortez die in het komende Nike Sportswear "Tech Fleece" Pack wordt opgenomen. Het pakket bevat een Nike Air Huarache, Nike Roshe Run, een Nike Cortez en een aantal andere silhouetten.

Elke schoen komt in grijs, zwart of maroen en wordt vervaardigd met een bovenste Tech Fleece. De Nike Air Cortez zal doorheen worden samengesteld met een mix van Grey Tech Fleece en Black synthetische accenten.Recentelijk in Black wordt de nieuwe Nike Cortez Wit Kopen goedkoop "Big Tooth" ook aangeboden in een tijdloze White-variant voor zijn laatste afspraak dit seizoen. Een raffineerde en luxueuze versie van de Nike Cortez, de laagste sneaker bevat een knappe Neopreen bovenkant met de toevoeging van tonale suède accenten geïmplementeerd op de eyelets, teen, Swoosh en hiel.

De sneaker wordt geïntroduceerd als een stapelstok en nu populair als lifestyle model. De sneaker wordt verfijnd in een klassieke en eigentijdse uitvoering met zwarte overheersende over de neopreen boven- en tonale suède accenten die de oogleden, teen, Swoosh en hiel verrijken. Extra premium accenten worden gezien met een bijpassende lederen sok, aangezien het vereenvoudigde profiel wordt afgezet door een grote toothedunit in tegenstelling tot White om het thema te inkapselen Nike Cortez Puur Platinum Nieuwe.

De Nike Cortez Goedkoopste wordt meer liefde meer dit jaar, omdat er plannen zijn om het klassieke silhouet in verschillende nieuwe kleurwegen te laten vallen. We hebben al verschillende kleuren van de schoen al eens bekeken en daarna hebben we enkele nieuwe afbeeldingen van de "Wolf Gray" editie om er een kijkje te nemen.Deze versie van de Nike Cortez is gemaakt van nylon en suede en komt helemaal in Wolf Gray voor de basis. White detailing is te vinden op de Nike Swoosh en overal om wat contrast toe te voegen.

Nike heeft de afgelopen maanden verscheidene kleurwegen van hun klassieke Nike Cortez Goedkope echte-silhouet vrijgegeven, en nu kunnen we verwachten dat we nog een stapje zien. Omhoog komt de schoen in een "Gym Red" kleurweg net in de tijd voor het lente seizoen gekleed. De schoen is gebouwd met een mix van nylon, leer en suède, alles in Gym Red, terwijl White detailing op de Nike logo en overal.

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com