Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-06-2018 10:12:27

authority
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-06-2018
Messages: 3

nike sko varmt salg

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/71qoJnL98XL._UX395_.jpg


Nike ønskede nike sko til rådighed at forbedre et af deres mest populære løbesko, men gør det uden at ofre sjælen (eller er det ""sole""? Det er en dårlig skospids.) Af en langvarig favorit. De brugte input fra elite løbere, herunder Mo Farah, og kombinerede det med populære features elsket af vandrere, casual joggere og marathoners ens for at skabe Zoom Pegasus 31.

Firere mellemsål - Den 31. nike sko counter rabat udgave af denne legendariske Nike-sko ændrer nogle af de standardkarakteristika ved de seneste Pegasus-modeller, især den super-bløde følelse underbenet. Den nyeste Pegasus har en stærkere mellemsål og forbedret zoomteknologi (komprimeret luftlomme i mellemsålen), så skoen føles meget mere lydhør.

Engineered Mesh Upper - nike sko varmt salg De øvre anvendelser er meget små søm og det ""bygget sammen"" i stedet for ""syet sammen."" Den største fordel? Mindre potentiale for irritation, mindre vægt, mere konturerende pasform.


Ny Heel-Toe Drop - Nike Pegasus Peg 31 bruger en lavere hæl-tå differential end tidligere modeller for at fremme en mere naturlig footstrike.

Bundlinjen - Parring af den fastere tur og konstrueret mesh øvre, føles skoen hurtigt bemærkelsesværdigt hurtigt. Alligevel har Pegasus længe været kendt som en arbejdstræner og forbliver troværdig for størstedelen af ​​dine miles.

http://www.kicksonhe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com