Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-06-2018 10:15:16

authority
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-06-2018
Messages: 3

nike sko counter rabatt

https://cdn.idealo.com/folder/Product/5599/0/5599068/s3_produktbild_gross/nike-air-zoom-pegasus-34-ice-blue-bright-crimson-white-blue-fox.png


Nike ønsket å nike sko tilgjengelig forbedre en av sine mest populære løpesko, men gjør det uten å ofre sjelen (eller er det ""eneste?"" Det er en dårlig skospill.) Av en langvarig favoritt. De brukte innspill fra elitløpere, inkludert Mo Farah, og kombinerte den med populære funksjoner som ble elsket av vandrere, uformelle joggere og marathoner, for å lage Zoom Pegasus 31.

Firmere mellomsåle nike sko counter rabatt - Den 31. versjonen av denne legendariske Nike-skoen endrer noen av standardkarakteristikkene til de nyeste Pegasus-modellene, spesielt den supermynte følelsen underfoot. Den nyeste Pegasus har en mye fastere mellomsåle og forbedret Zoom teknologi (trykkluftslomme i mellomsåle), slik at skoen føles mye mer responsiv.

Konstruert Mesh nike sko varmt salg Øvre - Den øvre brukeren er svært liten søm og den ""bygget sammen"" i stedet for ""sydd sammen."" Hovedfordelen? Mindre potensial for irritasjon, mindre vekt, mer konturerende passform.


Ny Heel-Toe Drop - Pinn 31 bruker en lavere hæl-tå differensial enn tidligere modeller for å fremme en mer naturlig footstrike.

Bunnlinjen - Pairing Nike Pegasus den fastere turen og konstruert mesh øvre, føles skoen raske, utrolig rask. Likevel har Pegasus lenge vært kjent som en arbeidshest trener og er fortsatt pålitelig for hoveddelen av kilometerene dine.

http://www.weibeast.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com