Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-07-2018 09:07:30

omelet
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-07-2018
Messages: 4

adidas sommer sko

https://assets.capitalxtra.com/2016/03/yeezy-boost-750-1453299826-view-0.png


Kanye West adidas sommer sko har spillet med vores hjerter og sind med mange tips om udgivelsen af ​​en ny Yeezy; og dine bønner vil endelig blive besvaret. Efter en lang pause vil den vildt populære Adidas Yeezy-linje endelig blive frigivet. Adidas slipper Yeezy Boost 750 i Grey, og du kan få chancen for at få dine hænder på disse spark. Ikke mere skræmmende rullning på websteder, der forsøger at finde dette uigennemsynelige par online, kun for at finde latterlige kæbefaldende priser eller de desperat begrænsede (eller manglende) størrelser til rådighed.


Adidas adidas sko ny stil Yeezy Boost 750 """" Light Brown """" rammer hylder denne lørdag den 15. oktober. På dette tidspunkt, hvis det føles som en Kanye West Yeezy Boost, falder hver uge, er det ikke for langt fra sandheden. Sidste gang omkring fans blev behandlet på en helt ny 350 V2, som så den øvre modificeret og det overordnede design tweaked på den uformelle løbestil. 750 var den første Adidas Yeezy Boost, der ramte markedet, så det markerer nu den fjerde iteration af den sci-fi-inspirerede højtop, der tidligere har set den i lysegrå (hvidsål), alt sort, grå (gummisåle) , og nu lysebrun, som ankommer bare tid til efterårsspring. Men som altid, iført disse sko er ikke den hårde del - det køber dem. Nedenfor er vores guide til at få et par Yeezy 750s i denne weekend uden at betale genforhandlerpriser.Skoene har adidas sko disk rabat de nye ""boost foam"" såler fra adidas, med sine unikke energikapsler til en kombination af funktionelle fordele. Materialet er udviklet til at levere blød og fjedrende polstring, som føles 'levende'. den yeezy boost er planlagt til at komme i en ""solrød / ftwr hvid / night flash"" farveway sammen med den lysegrå-farvede version som set ovenfor.


West afslørede Adidas Yeezy Boost 750 & 950 den originale high-top sko med Yeezy's signatur-fold og bløde klud se på 2015 Grammys, da West havde en lysegrå prototype af sneakers. Yeezy Boost 750s optrådte under rapperens forår og sommer 2016 samlinger på New York Fashion Week, men hverken West eller Adidas Originals har bekræftet, når fansne faktisk vil kunne købe sparkene i butikkerne.

http://www.farvefit.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com