Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 10-08-2018 11:16:42

eugenehrhr@msgsafe.io
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-08-2018
Messages: 5

Adidas EQT Blauw Sale Nederland

http://www.zandolo.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/420x252/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/8/18marnk450_2.jpg

Officieus genaamd de "Reflect and Protect", deze colorway wordt geleverd in Triple White helemaal door de bovenkant met 3M reflecterende details op de veters en het hiellipje. Kleine oranje Adidas EQT Blauw Sale Nederland zijn te vinden op zowel de buitenzool als het hiellipje. Beneden hebben we een Witte Boost middenzool met volledige lengte die zorgt voor de comfortafdeling.

Na een eerste preview van een paar weken geleden met betrekking tot de Equipment Support van Solebox x adidas, wordt hier verder gekeken samen met een nieuwe concrete releasedatum. De sneaker heeft een populair silhouet uit de jaren 90 met een relatief neutrale colorway. Het gebruik van rood op The Three Stripes wordt gecomplementeerd door zwarten, grijs en wit. De Solebox x Adidas EQT Online Bestellen verschijnt exclusief bij Solebox op 11 december en wordt geleverd met een opvouwbare draagtas.

Ter ere van de twintigste verjaardag van de Adidas EQT Waar te Koop-runner, is deze video de officiële trailer die op 4 december tijdens het eigen feestevenement van Overkill wordt gepresenteerd. De retro clip toont de originele sneakers die zijn ingesteld om te worden getoond op de tentoonstelling in de Berlijnse winkel. Het evenement presenteert hoogtepunten uit de eerste 1991-serie en de tweede serie die oorspronkelijk tussen 1992 en 1994 verscheen samen met een groot aantal gearchiveerde promotiematerialen. Een Tee met beperkte oplage zal ook beschikbaar zijn op de retrospectieve die open staat voor degenen met alleen uitnodigingen.

2011 is de 20ste verjaardag van de hardloopklassieker vanAdidas EQT Wit Online Kopen, de Equipment Support. Om hulde te brengen aan de populaire loopstijl van adidas, bundelt Adidas Running zowel Performance als Originals en bundelt de krachten om het "Now & Then" -pakket vrij te geven. Het tweecomponentsetschoeisel heeft het "Then" in de vorm van de apparatuurondersteuning en het "nu", met de mi adiZero. Beide zijn voorzien van de originele Colorway van de Equipment Support met wit, grijs, zwart en groen. Als een verder bewijs van het belang van de samenwerking worden beide schoenen in Duitsland gemaakt. De "Now & Then" -collectie is wereldwijd beperkt tot 20 stuks en wordt gegeven aan geselecteerde mediakanalen. Met dank aan Solebox die het project heeft helpen organiseren.

2010 markeert de terugkeer van een van de meest iconische retrolopers van adidas, de Adidas EQT Koraal Goedkoop. Het is de originele release uit de vroege jaren 90 en kwam samen met drie andere adidas Equipment-modellen, de Guidance, the Cushion en de Racer. Elk model belichaamde dezelfde witte en groene colorway, waarbij groen de handelsmerkkleur van adidas Equipment vertegenwoordigde. Met het naderende 20-jarig jubileum verschijnt de adidas Equipment Support 2011 in december.

Hors ligne

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com