Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 13-09-2018 11:11:40

vencha
Nouveau membre
Date d'inscription: 13-09-2018
Messages: 1

Adidas EQT Goedkoop

Als een van de meer unieke silhouetten uit de vroege jaren 90 range van Adidas Equipment Kopen Goedkoop hardlopers, is de Equipment Racing '93 een schoen die een aantal hoofden zal veranderen. Dat feit wordt nog verder verhoogd met deze gewaagde nieuwe look, met een luxueus faux python-bovenwerk met hits van Lush Pink als onderdeel van het "Luxury OG Equipment Pack". Deze zijn eigenlijk ontworpen voor de dames, maar met zo'n goede look zal niemand de jongens de schuld geven omdat ze sommige van de grotere maten hebben gepakt.

Net als Nike's All Conditions Gear-categorie, krijgt Adidas EQT Dames Aanbiedingen een moderne update die nieuwe prestatietechnologieën combineert met gevoel voor lifestyle. De adidas EQT 3 / 3F15 (probeer serieus de naam van dat model te onthouden) is de perfecte combinatie van adidas Boost en de Y-3-esthetiek van Yohji Yamamoto, want een eenvoudig bovenwerk met overlays in premium leer en chukka-geïnspireerde veters creëert een gedenkwaardige casual look met de profiteren van Boost-demping met volledige lengte. Het silhouet krijgt nog een update: Primeknit. De adidas EQT 3 / 3F15 Primeknit is van plan om dit weekend op geselecteerde verkooppunten in twee kleurstellingen te lanceren - een zwart / grijze combinatie met een Primeknit-patroon dat doet denken aan de Yeezy 350 Boost's en een paar dat een versterkt bruin suède toevoegt om de casual gevoeligheden te bevorderen.

Adidas 'vroege jaren Adidas EQT Heren Winkel Imprint heeft een heropleving gezien waarbij een aantal retros de afgelopen paar seizoenen de uitgelichte collaboratieve behandeling hebben gekregen. Nu is de adidas EQT Support '93 terug in wat de drie streepjes "Classic Black" noemen. Het bijna geheel zwarte bovenwerk met een geretourneerd, speciaal ontworpen mesh op de voorvoet voor extra ademing, sport de iconische OG-subgroene tint die te vinden is op de debuut-colorway van het model in dunne accenten. Wit is hier ook in het spel, opvallend op korte middenzoolaccenten, tongbrandmerken en de voering voor wat extra diepte.

De Adidas EQT Goedkoop is de laatste jaren sinds zijn allereerste terugkeer in een reeks kleurstellingen, materialen en zelfs een paar collabs gepresenteerd en keert terug naar zijn roots in een OG-geïnspireerde look. Dat is te danken aan het gebruik van traditionele mesh- en microsuede-materialen van het cult-classic-model met een kleurenpalet dat eruitziet alsof het er al had uit 1993 in grijs, rood en zwart. Hieronder zit een gebroken witte tussenzool om ze nog meer een vintage gevoel te geven.

Het was een lange wachttijd, maar fans van het klassieke assortiment Adidas EQT te Koop uitrustingsstukken waren meer dan blij om eindelijk enkele van de klassieke silhouetten uit de jaren 90 te zien draaien, toen de EQT Running Support en Running Cushion eind 2013 terugkeerden. Tegen het najaar van 2014 een derde Het klassieke EQT-model was terug, de EQT Running Guidance. Nu alle drie de modellen een steunpilaar worden in de adidas retro runner-reeks, zien we deze premium-editie van de Guidance aankomen met een stijlvolle mix van volnerfleder en nubuck in een kleurige zwarte colorway.

Je kunt de details bekijken op www.schoenenprofile.com

https://www.schoenenprofile.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/c/ac528.jpg

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com