Votre Forum

Vous n'ętes pas identifié.

#1 10-06-2019 09:54:23

xjog09ab
Nouveau membre
Date d'inscription: 10-06-2019
Messages: 3

Nike Air Footscape Woven Chukka Qs

https://sneakerbardetroit.com/wp-content/uploads/2017/03/nike-air-footscape-woven-chukka-hairy-suede-pack-696x488.jpg


Showcased i Blue Jay colorway igår, tar vi nu med dig en ny färgväg av Nike Skor Herr Grå som passar bättre för den kommande höstsäsongen. Denna Nike Air Footscape Woven NM har en stor dos Sequoia Green på nylonöversidan, medan den signaturvävda panelen som slingrar runt hela skon görs i en kombination av mörkgrön och vit för att hålla Fallets look / tema. En vit mellansula och ett vitt / svart gummiyttersula kompletterar utseendet.


Denna Nike Skor Ny Modell är en del av Nike's Flax 2017-kollektion för hösten / vintern 2017. Livsstilssilhouetten har en premium mocka övre färgad i vetebrunt nyans med sitt signatur asymmetriska lacing system färgat i en matchande nyans för tonal stil. Läder accenter på tungan, en segel mellansula och gummi gummi yttersula kompletterar den eleganta designen helt och hållet.


Denna helt nya färgväg av Nike Skor Grå försvann nyligen stateside. Rocking ett Obsidian och Team Orange färgschema, kommer skon med en denimliknande övre placerad vid sidan av den bruna mockan som noteras på överdragstågen. Swoosh-träffar kan hittas på hälen, medial sidan av foten och sidosidan av tånen. Dessutom kommer skoen också med svarta lössnören, en svart matchande hälräknare och Team Orange-accenter som placeras på beklädnaden och märket. Nedan hittar du en vit mellansula / svart gummi yttersåg kombination för att runda ut huvudfunktionerna på skon.


Nike Air Footscape Woven Chukka Qs ytor i en ny färgväg för augusti månad med detta Wolf Grey / Black-par som vi ser ovan. Denna iteration av Air Footscape Woven NM kommer täckt i en Wolf Grey på huvuddelen av nätet övre med signaturvävda detaljer som omger hela skoen gjort i en kombination av svart och ett par olika nyanser av grått. Andra detaljer inkluderar Nike branding på tungan och på läderhälsofliken, en vit mellansula och en svart fri yttersål.


https://www.modellerskor.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com