Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-06-2019 09:37:57

x2o0up4h
Nouveau membre
Date d'inscription: 11-06-2019
Messages: 2

adidas deerupt sort

https://sneakerstudio.hu/hun_pl_adidas-Originals-Deerupt-BD7879-19756_3.jpg
adidas sko hvid mænd adidas originals introducerer sin nyeste sneaker, deerupt - en nutidig tage adidas arv realiseret i et radikalt nyt udseende. På en gang minimalistisk og fed, ser silhuetten ud til arkivet for sin netdesign inspiration, mens du debuterer en ny profil, der stadig er ubestrideligt adidas.

adidas sko lyserød dame Deerupt lancerer i helten farvelægningen Solar Bird, en meld af to ikoniske adidas toner: Solar Red og Bluebird. Designet med en stærk visuel identitet - enkel ægthed giver maksimal effekt.

adidas sko 2019 blå Til det øverste benyttes et fleksibelt omvendt net kombineret med Deerupt's underskrift, der strækker sig over den øverste og på mellemsålen - en nik til det understøttende net, der er implementeret på adidas klassiske adidas-modeller. Dette forstærkes derefter af tape detaljer rundt om kraven og et minimalistisk snørsystem, der ligger oven på en skarp hvid ydersål.

adidas deerupt sort Med en soklignende pasform, der klemmer foden med en tilspidset tå og snøreåbning på tværs af bue. Med en sengetøjsnet overlay indpakket rundt hele sko, herunder den cushy mellemsål for et seriøst slående udseende. Farveblokeret konstruktion færdig med en mærket hælhætte og grippy gummisål.

http://www.skonmd.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com