Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 07-11-2019 08:14:34

hybn6nip
Nouveau membre
Date d'inscription: 07-11-2019
Messages: 3

Puma Alteration PN-1 Celery

https://sneakerstudio.com/eng_pl_Puma-x-Jannik-Wikkelso-Davidsen-Alteration-PN-1-369771-03-20729_2.jpg


Het contrast met het Puma Schoenen 2019 tonale grijze bovenwerk is een futuristische zool die is ontworpen als een knipoog naar visioenen van een post-apocalyptische wereld. Het kleurenschema van de sneaker wordt "Castlerock / High Rise" genoemd en beschikt over verschillende grijstinten met blauwe kleuren over de grote zool.


Het Puma Schoenen Zwart overdreven ontwerp van de schoen heeft elementen zoals een bolle, ontkoppelde zool en verborgen ogen. De schoen is gemaakt van een tijdloos mengsel van suede, leer en mesh en heeft twee contrasterende kleuren.


De Puma Schoenen Dames is zonder twijfel een van de meest onderschatte dikke silhouetten van 2019. Eerder dit jaar debuteerde de schoen vanaf de grond af met post-apocalyptische visies in gedachten. Nu heeft de Duitse reus een gloednieuwe lijn onthuld, de Alteration Blitz genaamd, en hij maakt zijn grootse debuut in een ultra-schone ‘Castlerock’ -kleur.


De Puma Alteration PN-1 Celery esthetiek is geschilderd in contrasterende grijze en blauwe tinten en is geïnspireerd op de Deense architectuur. Mesh en suede nemen het hele bovenwerk over voor het beste van twee werelden, en dit zit bovenop een compressiegegoten EVA-middenzool die sneakerheads met een enorme hoeveelheid demping bij elke stap biedt. Het PUMA-kattenlogo is in reliëf aangebracht langs de hiel, terwijl hun woordmerk op de tong wordt geplaatst, waardoor de nadruk wordt gelegd op het minimalistische ontwerp.


https://www.schoenenbeste.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com