Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 25-03-2020 08:23:44

6_6du9i7
Nouveau membre
Date d'inscription: 25-03-2020
Messages: 2

Nike React Element 55 Mars Stone

https://sneakerpeeker.eu/media/image/product/63401/md/nike-react-element-55-bq6166-600_11.jpg


De Nike Sko Herre iterationer har en skinnende gradientoverdel med sort detalje på Swoosh, eyelets, snørebånd og hæl. “Sunrise” flyver i en gul og orange fusion, mens “Sunset” lander i et fuchsia-skema af lilla og lyserød. Begge par hviler ovenpå en hvidboret React-sålenhed med sorte gummisegmenter for en endnu lysere farvepop.


I stedet for en gennemsigtig overdel set på sin Nike Sko Salg klassekammerat, sporter de 55 en solid iteration, hvor denne er klædt i fan favorit sort. Kontrast hvid kommer derefter ind på Swoosh-insignierne og “Nike React” -mærket på tappefligene. Endelig en helt hvid mellemsål pyntet med sorte stik afslutter udseendet til denne nyeste React Element-model.


Nike Sko Grøn har en helt ny sortiment af React Element 55, der er planlagt til udgivelse i løbet af foråret / sommermånederne. Denne kommende iteration af den populære silhuet kommer klædt i en farveplan med Ocean Cube, Sort, Pink Quartz og Blue Hero. Den har en sort overdel med lyseblå ruskind og læder på øjnsparene med lyserøde, blå og limegrønne accenter oven på en hvid reaktions mellemsål.


Nike annoncerer, at dets Nike React Element 55 Mars Stone snart er tilgængeligt til tilpasning gennem Nike By You. Tjenesten giver dig mulighed for at tilpasse sneakeren ved at vælge eksperimentelle materialer og beskæringer. Den dristige farvepalet på Nike By You er inspireret af Hazmat og brandbekæmpelsesdragter, udført på en åndbar åben leno vævet overdel.


https://www.skonmd.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com