Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 25-03-2020 08:43:17

6_6du9i7
Nouveau membre
Date d'inscription: 25-03-2020
Messages: 2

Adidas Yeezy Boost 350 V2 Yeezreel

https://pbs.twimg.com/media/EKvtNxyXsAUHDF1.jpg


Etiketten förbereder också en trio av Adidas Skor Ny Modell för utsläpp över hela världen - Asien och Afrikas regioner uteslutande ser till distributionen av "Flax" colorway. Nytt men bekant, paret tonar ljusa med gula toner och nickar till namnen eftersom det helt färgar Primeknit-överdelen. Till och med häldragningen, sidoranden och sulan släpper efter samma tonspektrum, även om de tonar ner skuggan med en liten marginal.


Överdelarna har stort Adidas Skor Dam Vita från modellens tidigare färgväg "Yeshaya" när basen fångar bekanta Primeknit-gängor av vita och lättare gråtoner, men också intressant accent med leriga bruna som är sammanflätade över mellansulorna på sidosidorna och på ett mer spriddt sätt på medialerna. Dessutom har den traditionella laterala stripen målad med en svart nyans som nästan ger dessa adidas Yeezys en omvänd estetisk typ av ”Oreo”.


Döpt Adidas Skor Blå och färgat som sådan i sin helhet, är paret nästan omöjligt att förutsäga, eftersom etikettens namnkonventioner ofta lutar sig i det slumpmässiga så mycket som de gör det specifika. Oavsett om det är ljusa jordtoner eller ett helt nytt arrangemang, är paret redo att komma snart i sommar, med män, barn och spädbarn som storleksanpassar sin bredd.


Adidas Adidas Yeezy Boost 350 V2 Yeezreel element från färgen 2019 “Trueform” och “Beluga”, därmed bekanta med denna stil. Med en tongrå Primeknit-överdel, är dess signaturband markerad med en djärv touch av orange längs häl- och hälfliken, detaljer som lånas från ”Trueform” -utgåvan. Slutligen rundar en genomskinlig sula som omsluter Boost-dämpningen stilen.


https://www.rea-skor.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com