Votre Forum

Vous n'êtes pas identifié.

#1 28-05-2020 03:35:32

9w2iq4y8
Nouveau membre
Date d'inscription: 28-05-2020
Messages: 0

Adidas Country x Kamanda Blauw/Cloud White

https://sneakerstudio.com/eng_pl_adidas-Originals-Country-x-Kamanda-EE5666-21796_1.jpg


De Britse ontwerper Schoenen Adidas Heren Sale samen met adidas Originals om samen te werken aan het Kamanda-silhouet voor een aankomende lente / zomer 2020-collectie. Hier worden vijf kleuropties weergegeven die elk een ontwerp hebben in hun eigen unieke build. Vier van de vijf paren hebben een doorschijnend ontworpen bovenwerk, terwijl de andere een volledig schaalachtig materiaal heeft dat het hele bovenwerk bedekt.


Elke kleur Schoenen Adidas Nieuw heeft een futuristisch profiel, bedekt met dun doorzichtig rubber bovenop contrasterende lagen eronder. De sneakers hebben ronde veters, terwijl het Trefoil-logo op de hiel is gestempeld boven dunne strepen die de hiel onderstrepen. Als finishing touch zijn de sneakers uitgerust met een sterk getextureerde rubberen zool die het silhouet onderstreept.


Het tweede paar Schoenen Adidas Wit daarentegen is het grootste verschil met de conventionele Kamanda-esthetiek sinds de eerder genoemde NBHD-samenwerking. Een van de meest unieke kenmerken van deze sneaker is de extreem geribbelde tussenzool. Voor deze versie heeft de Britse ontwerper dit helemaal naar de bovenkant uitgebreid, waardoor het een bijna slangachtige uitstraling heeft. Hoewel dit niet voor iedereen is, zal het zeker de aandacht trekken, waar je ook gaat.


Een schoen die eind jaren 80 begon als een ontwerpexperiment, de Adidas Country x Kamanda Blauw/Cloud White is sterk geïnspireerd op klassieke voetbalstijlen. De nieuwste release van adidas komt gekleed in een Clear Green colorway. Het heeft een bovenwerk van groen suède met witte mesh-tongen en leren hiellipjes. Een melkachtige buitenzool maakt het ontwerp compleet.


https://www.packnieuwe.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com